joi, 29 august 2013

Pavel CONSTANTIN, Festivalul de caricatură de la HAIFA, Israel
Pavel Constantin, Premiul Special la ediția din acest an a festivalului


În perioada 20 – 28 septembrie 2013, Festivalul Internațional de Caricatură de la Haifa, singurul eveniment de acest gen din Israel, reunește sub titlul „Turism, vacanță, recreere, sporturi extreme” lucrări realizate de caricaturiști din întreaga lume, selecționate în urma unui concurs desfășurat în vara acestui an.

La această ediție, caricaturistul român Pavel Constantin a primit Premiul Special acordat de juriul festivalului în colaborare cu Asociația de Turism din Haifa. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 28 septembrie orele 18.30, la Haifa Auditorium, în prezența primarului orașului Haifa, dl. Yona Yahav.

Pavel Constantin este membru al Federației Internaționale a Caricaturiștior (FECO) și colaborator a numeroase publicații din România și din străinătate; a participat la numeroase expoziții de caricatură din țară și din străinătate, fiind recompensat cu numeroase premii și distincții, dintre care menționăm: Premiul Hidezo Kondo (Tokyo); premiul I la Montreal, Seoul, Shanghai, Barcelona, Wolffsurg, Barakaldo, Vianden și multe altele.

Expoziția poate fi vizionată pe tot parcursul festivalului la Haifa Auditorium (b-dul Hanassi nr.138), zilnic între orele 10.00 – 22.00.

- Comunicat de presă ICR Tel Aviv -