joi, 20 decembrie 2012

Premiile pentru cele mai bune producții ale anului 2012 - Festivalul INDIE al Producătorilor de Film Independenți IPIFF7

 
Premiile pentru cele mai bune producții ale anului 2012 au fost decernate - Festivalul INDIE al Producătorilor de Film Independenți IPIFF7Recent, UPFAR - PSPCT, în parteneriat cu Uniunea Cineaștilor din România, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, a decernat premiile pentru cele mai bune producții ale anului 2012, în cadrul Galei de decernare a premiilor Festivalului INDIE al Producătorilor de Film Independenți IPIFF7.

Premiile acordate în cadrul Galei IPIFF7 au fost următoarele:
Marele Premiu PIFF7 a fost acordat de către UNIUNEA PRODUCĂTORILOR DE FILM ȘI AUDIOVIZUAL DIN ROMÂNIA celei mai bune companii de producție de film – “LIBRA FILM “ Dlui. Tudor GIURGIU și Dnei. Oana GIURGIU.
- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție de FILM DE LUNG METRAJ DOCUMENTAR a fost acordat companiei de producție de  film "STRADA FILM" pentru filmul “TURN OFF THE LIGHT”.-DIPLOMA IPIFF 2012 - Dnei. Ivana MLADENOVIC, pentru regia filmului “TURN OFF THE LIGHTS”. 
 -TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție DE FILM DE SCURT METRAJ a fost acordat companiei de producție de film  "MANDRAGORA" pentru filmul “FOTOGRAFII DE FAMILIE”.
-DIPLOMA IPIFF 2012- Dlui. Andrei COHN pentru regia filmului “FOTOGRAFII DE FMILIE”.
-TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție INDIE DE FILM DE LUNG METRAJ  DE FICȚIUNE a fost acordat companiei de producție  de film  "DAKINO PRODUCTION” pentru filmul  "ŞI CAII SUNT VERZI PE PEREŢI”.
-DIPLOMA IPIFF 2012 - Dlui. Dan CHIȘU pentru regia filmului "ŞI CAII SUNT VERZI PE PEREȚI”. 
-TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție INDIE DE SCURT METRAJ DE FILM DE FICTIUNE a fost acordat companiei de producție "DE FILM" pentru filmul „BLU”.
-DIPLOMA IPIFF 2012- Dlui. Nicolae Constantin TANASE pentru regia filmului „BLU”.
-TROFEUL IPIFF 2012 EX EQVO PENTRU CEA MAI BUNĂ PRODUCȚIE A ȘCOLILOR DE FILM a fost acordat : U.N.A.T.C.  I.L CARAGIALE-  pentru filmul  „MY BABY”.-DIPLOMA IPIFF 2012 - Dnei. Luiza PARVU pentru regia filmului „MY BABY”.
-TROFEUL IPIFF 2012 EX EQVO PENTRU CEA MAI BUNĂ PRODUCȚIE A ȘCOLILOR DE FILM  a fost acordat "SAPIENȚIA UNIVERSITY”  pentru filmul "SZUFLA”.-DIPLOMA IPIFF 2012 - Dlui. BAN ATTILA pentru regia filmului „SZUFLA”.

În afara competiției, au fost acordate alte premii și distincții:
-PREMIUL DE EXCELENȚĂ -  FUNDAȚIEI CINEMAIUBIT PENTRU FESTIVALUL DE FILM STUDENȚESC “CINEMAIUBIT”.
-PREMIUL DE EXCELENȚĂ - Prof. CONSTANTIN PIVNICERU – Vicepreședinte UCIN.
-DIPLOME DE EXCELENȚĂ ACORDATE  NOILOR VENIȚI  ÎN CLUBUL OCTOGENARILOR.

- info -